tolong click untuk bagi saya jutawan

Tuesday, 22 January 2013

stress stress stress...

eeee. geram nya kat bdiri ni.. kan dah cakap, azam tahun ni kene jadi rajin.... kenapa lah boleh x bangun study pagi tadi. ada banyak bab lagi yang x siap study ni.. alahgai mak jening. rasa nak cepuk cepuk je semua orang....

rasa cam nak skip semua kelas je hari ni baru lah leh siapm study. ada brand x??? pernah teringat lec aku cakap, if kamu buat satu perngobanan , make sure pengorbanan yang kamu buat itu bernar benar berbaloi.. " fikir fikir kan lah"!!!!.. so

 nak ponteng ke x ni.... naluri dah kacau..ke nak study dalam kelas je????

jawab nya. tanya hati....

 kata hati " ko bengong ya santoryan, toyol kan ada. bawa je lah."
 jangan nak baik sangat lah azman weiii!!!!!!!

1 comment:

  1. If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you have to watch this video
    right away...

    (VIDEO) Have your ex CRAWLING back to you...?

    ReplyDelete